Våronna er i gang

På dager som dette blir det ikke tid til avansert blogging. Det sier seg selv, men her er nå en liten rapport.

Det er 20 grader og steikende sol. Sitter akkurat nå ute med laptoppen på fanget og skriver blogg. Har ikke vært borti maken til vårvær i slutten av mars noen gang før. Så vidt jeg husker frøs vi og skuffet snø på denne tiden i fjor. Får håpe vi ikke bruker opp værkvota vår før sommeren har begynt. Men det gjelder å tenke positivt.

Ellers har jeg hatt første runden med seriøs vårrydding i hagen nå etter at jeg kom hjem fra jobben. Det tok 20 minutter, så jeg har et par runder igjen. Gjødselen ligger fortsatt der den skal og det er skuffende lite fugler i nærheten. Lurer på om det jeg hørte om denne gjødselen ikke stemte, eller så har jeg hatt utover noe som ødelegger hele plenen. Jaja. Vi får nå se.

Innlegg av teknisk karakter kommer snart. Må bare gi hodet en pause med hjernedød skriving i stedet.

Bildet er fra egen hage

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *