Ut i vår hage

 

påskeliljer
påskeliljer

I dag har det vært en fantastisk vårdag og følgende har skjedd:

Jeg kan konstatere at det organiske matavfallet som jeg brukte som gjødsel tidligere i våres ikke kan anbefales. Det lukter søppelfylling rundt hele huset. Da varmen, kom utviklet det seg en lukt som minner om en gjenglemt søppelpose i sola. Dette er ikke forenlig med hagekos og jeg tror nok naboene lurer på hvor lukta kommer i fra. Jeg håper ikke de leser denne bloggen. Vi får regne med at det går over snart og gresset vokser jo som aldri før.

Ellers har vi vært en tur på Plantasjen og kjøpt inn 500 liter med jord. Vi har brukt 360 liter allerede og bygget opp ett nytt bed, som jeg har store planer om at skal bli til en gresstue. Det er litt uenighet om dette blir fint eller ikke men jeg er overbevist. Vi plantet også påskeliljer og aprikosgress. Til sist sådde vi vanlige gressfrø. Det blir spennende å se hvordan det blir etterhvert. Nå har vi fyrt opp grillen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *