The Bloggers Book

Jeg skriver en blogg som ingen leser. Jeg vet ikke om det er fordi den er dårlig og lite interessant eller om det er noen annen grunn. Enten kan jeg gi opp og legge ned bloggen eller så må jeg finne en annen løsning.

Du trodde kanskje at jeg skulle gi opp nå?

Nei, det skal jeg ikke!

Vi har nemlig kjøpt den ultimate bloggeboka. Dette er blogging for dummies. Den heter “The Bloggers Book” og tar for seg alle sider ved blogging for sånne som meg som ikke vet som mye om temaet.  Boken hevder at blogging er et av de kraftigste verktøyene på internett for kringkasting av ideer og meninger og et utstillingsmonter for fotografier og salg av varer. Dette må man jo bare ta alvorlig. Mulighetene er uendelige. Boken fant vi på Narvesen.

Boken tar for seg de tre vanligste bloggeplattformene. Word Press som jeg bruker, Tumblr og Jooma. Jeg vet ikke, men jeg regner med at dette er de vanligste amerikanske plattformene, da det i Norge er Blogspot som er den vanligste plattformen for blogging. Den er ikke representert i denne boken. Boken gir tips om hvordan bloggen bør utformes for å trekke lesere. Den tar for seg layout, typer av innlegg og hvordan du kan knytte sosiale medier slik som Facebook, Twitter, Myspace og lignende til bloggen din for å lokke flere lesere. Dette blir spennende, og etter å ha lest denne boken bør jeg klare å lagge en blogg med et par lesere hver dag i hvert fall. Lykke til Espen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *