Sylvi Listhaug er min helt

Foto: Justisdepartementet

Jeg har ved et par anledninger den siste uka sett Facebookposter fra folk som ønsker å vite hvem av vennene deres som støtter Sylvi Listhaug (Frp). Grunnen er at de da vil slette dem som venner. Dette er ikke bare respektløst, men det støtter opp under folks frykt for å dele sine politisk ukorrekte meninger. I Norge har det nemlig blitt slik at du enten har feil meninger, eller så har du riktige meninger. Enten er du snill, eller så er du slem. Det har den siste ukas hendelser virkelig vist.

Les også: De største nett-trollene er ulvetilhengere, syklister og miljøfanatikere

Jeg vet ikke hvor verden er på vei men jeg ønsker å si følgende:

I dag er en sørgelig dag for Norges demokrati og for kvinnesaken. Den heksejakten som har pågått den siste uka hører ikke hjemme i den offentlige debatt. Ingen mennesker skal trenge å bli utsatt for slik hets uansett hvem de er og hva de mener. Jonas Gahr Støre (AP) har virkelig vist hva han er laget av, og jeg er veldig glad for at hans mislykkede forsøk på statskupp ble avverget av en voksen Justisminister, som gikk av for å redde en regjering som er lovlig valgt av folket.

Dette er min mening, og dersom jeg har noen venner som er så dumme at de ønsker å slette meg som venn som følge av dette så fortjener de ikke mitt vennskap.

Vennligst slett meg.

Det hyles fra venstresiden om mangel på anstedighet i den offentlige debatt. Men det gjelder visst ikke dem selv.

Inga Marthe Thorkildsen (SV) sitat: – Hadde jeg vært Listhaug, hadde jeg rødmet av skam. Hun: Takker for støtten fra rasistene. – Sitat slutt
Eskil Pedersen (AP) sitat: – At hun stolt viser frem blomsterhav blant annet fra rasistiske konspiratoriske grupper på nett, viser at hun slett ikke forstår hva hun måtte beklage fra stortingets talerstol. – Sitat slutt. Han følger opp dette sitatet med at han ikke vet hvem dama (Ruth) er engang. Det var hun som tok initiativ til blomsteraksjonen. Blomstene kom stort sett fra vanlige folk, men det var ikke så nøye. Hun, jeg og alle andre som støtter Sylvi, blir av disse to stemplet som rasister og ABB konspiratører. Er dette greit? La oss heller ikke glemme Inger Heidi Francker som er styremedlem i Vestby Arbeiderparti, som via en nå slettet Twitterkonto prøvde å presse Interflora til å la være å sende blomster til Listhaug.

Dette er ikke bare forkastelig av en politiker men flere av disse utspillene er antagelig også straffbare. Støre dro 22. juli kortet og hevder at Listhaug sin Facebookpost nører oppunder hatet mot arbeiderpartiet og mer terror, noe han er sterkt kritisert for av flere som ble direkte rammet av 22 juli terroren. Listhaug har beklaget sine uttalelser flere ganger. Det har ikke disse. Nå er venstresiden i gang med å angripe  Per Sandberg med gamle utsagn før han engang har fått startet opp i sin nye jobb som justisminister. Tolker jeg det rett er det greit med uanstendighet fra venstresiden (de snille) mens alt som sies fra høyre hold kan tolkes som høyrepopulistisk, rasistisk og ufølsomt.

Listhaug drar skorper av problemer som venstresiden i norsk politikk ikke vil vedkjenne seg. Hun snakker direkte om reelle problemer som motstanderne hennes ikke vil vite av. De svarer med å tillegge henne og hennes tilhengere meninger og holdninger de ikke har. Dette er ikke noe annet en feigt og viser en total mangel på eller vilje til å styre landet på en måte som er til det beste for dets innbyggere. Sylvi Listhaugs påstand om at Jonas Gahr Støre er uegnet som statsminister stiller jeg meg 100% bak.

Jeg sier som forfatter Anne B. Ragde. Sylvi Listhaug er min helt!!!

 

Share
Share: