Søndag og messedag

Søndagen ble tilbrakt på ”Gjør din bolig bedre” messa på Exporama Senteret på Hellerudsletta. Jeg kan ikke si at jeg ble så veldig imponert over denne messa. Det var egentlig veldig mye om veldig lite, og lite som manet til inspirasjon synes jeg. Jeg gikk ikke helt tomhendt derifra da. Jeg fikk nemmelig diskutert litt varmepumpeteknologi med selgere av varmepumper til private husholdninger. Riktignok er disse pumpene ganske mye mindre enn de jeg holder på med men prinsippet er det samme. Det blir ekstra moro når jeg diskuterer med en selger som antagelig kan mindre enn meg men som ikke vet hva jeg jobber med og som favoriserer varmepumper over alt på jord og med viten og vilje skjuler alle ulempene med systemet. Spesielt er det moro når man svarer med faguttrykk som de selv ikke forstår. Å bruke 300 000 kr. på varmepumpe og brønnboring er noe alle burde ta seg råd til og nedbetalingstiden, den snakker vi ikke om.

Ellers fikk jeg diskutert litt med en selger fra Sector Alarm som mente at det han solgte var det beste i verden, samt ble kurset av ”sinnasnekkern” i sparkling av veggflater.

Vi var med på to konkurranser. Den ene gikk ut på å vinne et hus og den andre gikk ut på å vinne 50.000kr til nytt kjøkken. Er egentlig interessert i begge deler og skal bli kontaktet på e-post når vi vinner. Så da er det bare å vente.

Vi dro deretter opp til Mortens kro og tok en bedre middag. Fantastisk mør og god biff de har der. Kan bare anbefales. Så da var den søndagen vel brukt.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *