RMS Titanic – 100 år etter

I dag var dagen da jeg skulle ta meg sammen og starte hagearbeidet for fullt. Var til og med på Rema 1000 i går og kjøpte gjødsel og mosedreper. Ja jeg sa Rema 1000. De har disse produktene, og de er billigere der enn på hagesentre. Det var jo spådd brukbart vær i dag så planene var klare, men den gang ei…

Det bøtter ned. Å drive ute i hagen er ikke et alternativ. Men når jeg tenker etter er det jo ganske behagelig å sitte inne å se på programmer om RMS Titanic på TV, så så får hagen komme senere. RMS Titanic gikk som de fleste vet ned natt til 15. april 1912. Det er 100 års dagen for denne tragiske hendelsen i dag, og National Geographic Channel. Har satt av hele dagen til programmer rundt dette temaet. Jeg har alltid vært tilhenger av Robert Ballard, mannen som fant igjen RMS Titanic i 1985. Da hadde hun ligget skjult i 73 år. RMS Titanic var skipet som banet vei for moderne sikkerhet til sjøs, etter at hun gikk ned og over 1500 mennesker omkom. Veldig mange bra programmer rundt temaet på  nevnte kanal  idag i hvert fall. Jeg kan anbefale alle med en viss interesse for temaet å følge med. Tror jeg kommer til å blogge litt mer om dette skipet i et senere innlegg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *