Miljøpartiet De Grønne er et parti for ekstremister og stormannsgale

Etter vårt utspill rundt bystyret i Oslo sitt vedtak om å fjerne alle parkeringsplasser, samt å innføre kjøreforbud i Oslo sentrum, har vi fått flere spørsmål om hva vi egentlig mener om Miljøpartiet De Grønne. Vi har blitt kalt både egoister og miljøsvin. Vi har blitt beskylt for å være en gruppe som kun tenker på vår egen komfort, og som driter i miljøet. Dette er veldig synd og det har ingenting med virkeligheten å gjøre eller hva denne nettsiden står for.


Les også: De har kommet fra hele verden for å se på disse elbilplassene…Nå forsvinner de
At vi elbilister blir kalt egoister er jo ikke noe nytt i seg selv, men det at vi nå får det fra ytterpunkter på begge sider er jo litt interessant. Så her er en liten oppklaring.

Med tanke på  Rasmus Hansson sine flyturer fordi han har dårlig tid, og Lan Marie Nguyen Berg sine taxiturer til NRK for å snakke om et bilfritt sentrum, er det vel på sin plass å si at man bør feie for egen dør før man feier andres. Det var jo dette med komfort og egoisme da. Det er for øvrig MDG-tilhengere som har stått for den hardeste kritikken mot Elbilplassen.

Jeg glemte nesten å få med Rasmus Hansson sitt kjøp av SUV som han unnskylder med at veien frem til huset han bor i er så dårlig. Han burde vel kanskje flytte til Løkka han også da. For de eneste som faktisk kan leve med MDG sin politikk tredd nedover ørene må bo i sentrum. Dette partiet løfter ikke en finger for de mange hundre tusen menneskene som bor rundt Oslo og som jobber og har sitt virke i byen. Dere er overlatt til dere selv. Men man kan vel ikke regne med noe annet av et parti som ønsker å bygge gatetun midt på E-18.

Uansett er det stor forskjell på liv og lære når det gjelder MDG.

Les også: De største nett-trollene er ulvetilhengere, syklister og miljøfanatikere

Undertegnede mener at MDG er et politisk parti bestående av ekstremistiske ledere som hever seg selv høyt over andre mennesker, og som ikke har beina plantet på jorden. MDG består av en politisk ledelse som er mer opptatt av å sette spor enn å gagne miljøet. Deres ideologi bygger på tvang, og den gjør kun godt for et veldig lite antall mennesker i den indre bykjerne. MDG tror at ved å fjerne alle kjøretøy som har mer enn to hjul så er problemet løst. Stort sett så består trafikken i sentrum av Oslo av nyttetrafikk og kollektivtransport.  Vi mener det ville vært et stort løft for elbilen og miljøet både i og rundt de store byene om den fortsatt fikk kjøre i byen etter at kjøreforbudet blir innført. Isteden stenges elbilen ute akkurat på samme måte som fossilbilen og ladeinfrastruktur som det er brukt millioner av kroner på å etablere raseres. Det er vanskelig å se miljøaspektet i dette. MDG har en politikk som ikke er forankret i virkeligheten. Når selv anerkjente miljøorganisasjoner som Bellona er skeptiske til MDG sin miljøpolitikk for Oslo sentrum, er det lett å se at man fint kan være miljøaktivist uten å støtte MDG. Egoismen og dobbeltmoralen MDG viser er etter vår mening uten sidestykke. Det er vanskelig å tenke seg noe mer virkelighetsfjernt  og useriøst enn MDG.

Dette er kort og greit hva vi mener om MDG.

Vi er ikke en politisk nettside. Vi ønsker elbilen og teknologien rundt denne opp og frem. Vi er også genuint opptatt av en renere verden der både vi og våre etterkommere kan puste ren luft. Men vi må svare for oss når vi blir stilt til veggs. Undertegnede har meninger og de vil til tider komme frem når det kreves. 

Den vanlige MDG-tilhenger er nok også genuint interessert i et bedre miljø. Problemet er at dere blir ført bak lyset av en partiledelse som har en helt annen agenda. Det er trist. Ekstremisme og tvang har aldri gagnet noen sak. Heller ikke miljøet. Husk det.

Share
Share: