Grytidlig morgen

Det er snodig at man på påskens siste fridag skal våkne så utrolig tidlig. Jeg kommer nok til å synes at dette var utrolig tåpelig i morgen tidlig når jeg karrer meg ut av senga for å gå på jobb. Utenfor har det begynt å snø. Vinteren er tilbake med det som forhåpentligvis er en siste krampetrekning fra Kong Vinter. Ikke misforstå, jeg liker snø, men når vårforberedelsene er i full gang, hagemøblene er satt ut og årets første grillseanse er gjennomført på verandaen, er snø og vinter noe man har lagt bak seg. Snøskuffa er pakket bort og den tas av prinsipp ikke frem igjen nå.

Jeg sitter akkurat nå og ser på et program som går på History Channel. Det heter Mystery Quest. Det handler om Area 51 og andre hemmelige amerikanske fly/forskningsbaser og noen ildsjelers utrettelige forsøk på å finne ut hva som egentlig skjer der. Det dreier seg om hemmeligstemplet forskning på utenomjordisk flyteknologi og amerikanske myndigheter gjør alt for å holde dette hemmelig. Ganske spennende, men også ganske utrolig. At myndighetene den dag i dag kan drive slik hemmeligstemplet forskning er jo ganske merkelig. De har vel sine grunner.

Da er det vel bare å bestemme seg for om man skal stå opp for alvor eller legge seg et par timer igjen. God 2. påskemorgen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *