Gekås shoppingsenter i Ullared

Gekås_06.07.14

Mange av oss har sett det på TV. Gekås shoppingsenter i Ullared har fått mye oppmerksomhet gjennom TVNorges satsing på den svenske serien fra varehuset. Morgan, Ola-Conny og Boris har med sine unike personligheter gjort TV- serien til det den har blitt, og mange har blitt nysgjerrige på hva dette fenomenet i Ullared egentlig er. Vi også.

Gekås shoppingsenter ligger i det lille tettstedet Ullared, 10 mil sørøst for Gøteborg. For 14 dager siden, tok vi turen dit. Jeg kan melde om at shoppingsenteret er like ”crazy” som det man ser på TV. Det var vilt med folk, og handlevognene ble dyttet hit og dit av ivrige shoppere. Vi brukte to hele dager der, og det er faktisk den tiden man trenger for å komme igjennom alt sammen. Gekås kan sammenlignes med en megaversjon av Coop Obs. De har alle mulige produkter der, alt i fra klær, elektronikk, dyreutstyr, mat, sport, hage og bilpleieprodukter…you name it.

Kjørerute_ullared_06.07.14

JA…! Det er billig på Gekås. Mange har lurt på dette, og når Svenskene sier at det er billig, så må det jo være det. Vi kan ihvertfall bekrefte at det meste av det du handler på Gekås, er betydelig billigere en her hjemme. Vi bodde på det nye hotellet som har åpnet rett ved senteret. Her fikk vi et stort dobbeltrom med kjøkkenkrok for SEK 990,- pr. døgn, inkludert en enkel frokost. Parkering på eget område var også inkludert, noe som var veldig nyttig da parkeringsplassen til senteret nærmest var full før de åpnet.

Er du glad i shopping, er dette stedet å ta med gubben. Jeg er ikke glad i shopping, men her koste jeg meg. Vi drar tilbake til Ullared i sommerferien.

Share