Å blogge er ikke lett

<Sutring start> Å blogge er ikke lett. Har funnet ut av dette nå. Jeg har med dette også funnet ut hvorfor så mange blogger, inkludert mine egne har blitt opprettet, for så å inneholde en post eller to, og det var det. Skal gjøre mitt ytterste for at dette ikke skjer med denne bloggen. Det som er mest demotiverende er at jeg legger ned en del tid på å skrive i bloggen. Når jeg så sjekker statistikken og ser at jeg har ett treff det siste døgnet, og dette treffet mest sannsynlig er meg selv, blir liksom motivasjonen deretter. Masse jobb, ingen lesere. Leser du dette kan du godt legge igjen et spor i form av en kommentar. Jaja. Bloggen min er bare litt over en uke gamme. Å få lesere tar tid. Jeg føler i hvert fall at jeg har en «rød tråd» i denne bloggen så da får jeg vel fortsette litt til. Også har jeg mye teknisk stoff som venter på tur. Må bare få det ned på «papiret». <Sutring slutt>

Et par linker til bloggere som er enig med meg:

http://stina.blogg.no/1329752418_det_er_s_lett__blogge.html

http://carolinemaria.blogg.no/1326297842_det_er_s_lett__blogge.html

PS. Prøvde å finne en mannlig blogger som syntes det var vanskelig å blogge også, men jeg fant det ikke.

Share
Share: